.

26 de set. 2010

APRENENT AMB L'ESPECIALISTA







Hola amics i seguidors d'en Ruta BTT.
Una vegada mes estem amb vosaltres i aquest cop tot son bones noticies, l'equip està uen un punt algic, En Jordi F es pica totes les pedalades que hi ha marcades en el calendari, ell i en Marc també està treballant dur, esperem alguna cronica de les vostres experiències!! L'hijo del viento parat no està, ja va fent alguna coseta, pero aquest dissabte no va poder venir a estirar les cames amb el nostre especialista en descensos, jo i ell teniem les coses clares i varem apostar per anar a passar una bona tarda de dissabte, pujariem a Puiglagulla passant per algun corriol divertit per llavors baixar per la carena cap a St Julia, allà seria on el nostre especialista es posaria les botes i faria que la baixada sens fes curta, varem disfrutar com senglarets petits!!!
L'abituallament el teniem a les 7 fonts on tornariem per la ruta dels molins, saludaria al meu entrenador i cap a casa. La punxada avui no ha anar a carrec de ningu i hem fet 25 kmtrets per anar estirar les cames que era el nostre objectiu!!
SALUT I FORÇA AL PEDAL!!! Fins aviat amics!!!

2 comentaris:

  1. Aprenent a que? a veure cervezes... això esteu tots més que ensenyats jajajaja
    Aixi m'agrada que aneu a ciclar sempre que es pot, jo porto desde l'11 sense ciclar però d'aquest finde no passa.
    Au que hem d'està en forma per la vic-rupit, encara que per lo que m'han dit tu tinent ja ho estàs si més no corren no?
    L'auténtic hijo del viento

    ResponElimina
  2. Pues aixo d´anar a correr,amb va una mica millor que anar a ciclar,haure de cambiar d´especialitat,ejeje.Força amics en rutabbt.

    ResponElimina