.

12 d’oct. 2010

ANIMS





Fa pocs dies al BTT CENTER TEAM se li va informar que un dels seus membres més destacats Jordi Prat "garmin" haurà de està un temps sense sortir a ciclar a causa d'una lesió que li farà passar per l'escorxador... Des d'aquí desitjar-li una ràpida recuperació i prometre-li que continuarem entrenant perquè quan torni poguem estar a la seva alçada...

6 comentaris:

  1. Hola nois!! Quina ilusió veure aquestes linees en forma d'ànims, gràcies per tot el suport que meu donat i gràcies per avançat pel que em donareu...
    Sempre costa, per por i per tot el que comporta, pero com mes aviat millor, perque tinc ganes, moltes ganes, de tornar estar amb el grup BTT i preparar futurs reptes.
    JPP

    ResponElimina
  2. Una pregunta:
    Llegint el text informatiu suposo que tothom veurà que la noticia veritablement important està en quan s'escriu el següent: "un dels seus membres més destacats" si els meus coneixements de morfo-sintaxi no em fallen el que jo entenc d'aquesta frase quan diu "un dels seus..." que es refereix a plural(ciclistes), per tant,voldria saber qui són els altres membres destacats? el nombre i nom dels ciclistes destacats, i el més important els ciclistes que no som destacats quin nom/burla rebem per part dels destacats.
    Crec que és important l'aclariment. Perquè fins avui no hi havia hagut un document tant explicit penjat aqui al blog a on es veies que dins el grup alguns ciclistes erem considerats de segona!!

    PD: Si jo que fa anys k vaig amb bici(abans que en JPP), pateixo més ben dit patia les teves demostracions/habilitats dalt d'una bici estant lesionat. Quin sentit té que continuo anant en bici quan d'aqui un tres i no res estaràs el 100%. No tinc res a fer. Per tant, faré un bé al ciclisme i comunico que...es ven Focus ( si algú la renta per primera vegada semblarà nova), deixo el ciclisme!!
    Sé que és dur el que heu llegit però crec que per dignitat ho he de fer, no puc que la meva familia continui passant més vergonya amb els meus resultats ciclistes. Ara sí la gent vol donar-me mostres de suport s'agrairan i potser m'ho repenso.
    Gracies!

    ResponElimina
  3. Doncs jo vull ser el primer a donar-te mostres de suport, vosaltres, i quan dic vosaltres tu hi estàs inclós, feu que la meva moral i ganes de recuperar-me siguin les optimes perque tot passi ràpid, si precisament tu Jordi, un home fort mentalment per tot lo que has demostrat aquests dies fen totes les pedalades a bon nivell, i penses aixo, de veritat que m'entristeix... Vull recuperar-me aviat per ciclar al teu costat.
    Necessito que rectifiquis l'escrit, ho necessito.
    JPP

    ResponElimina
  4. Jo crec que en yeti és l'apodo de la aspiradora

    ResponElimina
  5. El yeti es un home pelut,que viu x calldetenes

    ResponElimina