.

4 de febr. 2010

CRONICA I VIDEO VIC CORRIOLS

Hola amics! Ja estem acabant la setmana i "lo prometido es deuda". Aqui teniu el tant esperat vídeo de la ruta de dissabte 30 gener, que ens va portar pels corriols de les Guilleries. Dir que la ruta era com les de sempre, d´uns 40km.
La jornada va començar, com de costum pel grup, a Can Fontseca, prenent uns cafès i cigalons per agafar forces. Tot seguit direcció Sant Marc per pujar cap a la casilla de l´eix, per arribar al cim d´un espectacular penya-segat. Quines vistes! Allà a dalt unes fotos de grup per agafar forces per la baixada de senglar  que ens esperava, amb caiguda inclosa de l'especialista. Tot seguit arribant fins al fons de la vall de la cantina a sota el pont de l´eix. Allà part del grup volia abandonar i seguir una ruta amb més pujada però mes curta i no fer cas al GPS, però sempre surten forces d´on sigui per seguir endavant la ruta.
Dir que també hi havia una paella que no es podia esperar, ja que l'arròs covat no val res...
Tot seguit cap amunt falta gent i forces, però al final eren 4 km de res,ejje. Ja una mica cansats tocava una baixada enfangada amb caiguda d´en Matrelleta i, per acabar, el festival de l'humor: el Tiet patia una punxada que feia retardar encara mes el grup; a aquelles hores la paella ja no valia res!
Això és tot amics, gràcies a tots per una gran ruta i al GPS que ens porta sempre pel bon camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada