.

10 d’ag. 2010

LLIMANT EL PLAT PETIT !!




Hola amics, diumenge varem assistir a la primera cursa BTT de Seva, la primera per ells i la primera per nosaltres.
Els tres valents tenem cita a les instalacions esportives de Seva, que Seva no es molt gran, i sort n'hi ha... oi Marc?
Ens retrobem amb en Jordi i la seva rotula BLACK FOCUS, CUBE LL I TREK6000 s'alegren de retrobar-se les tres juntes, recollim els dorsals i acariciem les respectives princeses...
Erem aproximadament uns 120 participants a la sortida, sortiem de mig endarrera i enfilem cap al Brull per un corriol on varem perdre molt temps per la cantitat de gent acumulada. Ens reagrupem els tres i agafem pista per pujar al Coll de Font Pomereta, deu ni do nois, la pista tenia mala llet, agafavem alçada molt ràpidament, en Jordi em seguia de ben aprop i en Marc al seu darrera pujava molt bé tenin en compte la setmaneta d'excesos vacacionals que portava, arribem al primer habituallament, ens reagrupem i seguim fins a Matagalls Xic, un paisatge impresionant.
Es preparava el descens, la organitzacio avisava tant del seu perill que crec que la gent es va excedir en molts trams baixant de la bicicleta, llavors ells eren el perill alla parats, ells i la vaca en plena curva, un descens molt guapo fins que de sobte tornem a girar per pujar per el Meridia Verd, unes rampes d'aquelles que et fan riure molt...eren 3 kms... i tornem a baixar fins a la meta, molt bo el detall de l'organitzacio d'incloure un tram tecnic abans de la meta per poder fer algunes fotos de les quals us farem arribar!!

TOTAL: 25 KMS
DESNIVELL +: 980 MTS

Bona cursa, bon paisatge, bona organització, bon ambient, bon nivell i BTT.

Firmat: JPP THE TEAM CENTHER BTT.
SEGUIREM PEDALANT...

2 comentaris:

  1. Tan bon punt tinguem les fotos les penjarem, mentrestant esperem alguna contra cronica que segur que i es...
    JPP

    ResponElimina
  2. s'esta preparant el video musical de la cursa de seva que no deixara indiferent a ningu!!! Espectacularrrrrr..!!!!
    Salut i força al pedal.
    JPP

    ResponElimina