.

15 de nov. 2009

VIC-OLOST 2

6 comentaris:

  1. Molt bon video, i bona pagina.
    Felicitats.

    ResponElimina
  2. Hola bona nit a tothom!!
    Fare una mica de cronica de la jornada.
    Quedem a les deu com uns senyors, marxem planejant tranquilament a ritme de cavalgada de reis tot explicant les anecdotes de la setmana... passem per poblacions boniques com mont-rodon i seguim planejant per Tona fins que ens enfilem cap a muntanyola, jo proposo seguir planejant cap a Vic pero els amics volen enrampar les cames dels nostres amics del xandall, ho aconseguiexen... Que cabrons vaia embuscada!!
    Bon nivell mostrat per part del nostre especialista en descensos on tambe va patir una sortida de pista, sort que el camp estava en condicions... jeje!!
    Nivell de la ruta: Mitjà.
    I un mil.lenari molt ben traçat!!
    Molt content pel rendiment de l'equip!!
    ENS HEM FET MES FORTS!!
    SEGUIREM...
    Prat
    Gracies a tots!!

    ResponElimina
  3. Hola bon migdia! i benvinguts al blog!!
    La alineació de la excursió va ser:
    "Alcalde" Ramisa. Béé
    "Tinent" Codina. Béé
    "Hijo del viento" José. Béé
    "Organització" Prat. Béé
    "Metralleta" Tarradellas. Béé
    "necessito un canvi de rotula, ja!!" Fontseca. Béé

    Jo voldria fer la meva valoració de la sortida. Sobretot, m'agradaria centrar-me en la organització. Com tothom sap, jo sóc molt crític sempre amb la organització. Tant abans amb les típiques rutes com amb les rutes actuals. Les rutes actuals, la veritat sempre passa el mateix. MAI sabem a on anem, ni quin trencant hem d'agafar, amb el risc que això suposa. Que en l'excursió d'aquest cap de setmana ja va passar en algun parell de trencans. Per tant, demano que durant la setmana hi hagi un estudi propi de la ruta per tal de solucionar problemes futurs. I, es clar, com que l'horari de sortida ja és ESCANDALÓS només ens falta que haguem de perdre temps de si hem triar dreta o esquerra a cada bifurcació. Demano més professionalitat a la organització. Però malgrat això, vull felicitar-la per la sorpresa última en la etapa d'aquest dissabte. Gràcies organitzador. Amb quina serenitat ens vas enganyar, ens vas fer planejar els primers 20 km, però al final quina enrampada a les cames (tant als del mallot com als del xandall). Ara, no et pensis que malgrat aquest timid elogi, em tindràs calladet.NOO!! continuaré exigint etapes ben organitzades, i amb desnivell ( positiu, si us plau).

    P.D: el tema d'horari amb qui he de parlar-ho?? és un tema que em preocupa força. Gràcies

    Firma un critic protagonista d'aquest collunut blog.

    Fontseca

    ResponElimina
  4. Hola bona tarda, sóc l'organitzador.
    Abans de res, agaïr a: Necessito un canvi de rotula ja!" per aquests breus elogis totalment impropis per part seva.
    Primer de tot excusar-me, per no mostrar la suficient seguretat al grup a l'hora de tenir la ruta marcada, no tornarà passar, demano disculpes e intentaré correspondre la meva responsabilitat dins el grup augmentant el meu grau de professionalitat a la fi de no crear mes dubtes durant la ruta.
    El tema de l'hora de sortida... si, es un tema preocupant...
    L'organitzador també aprofita l'avenentesa per comunicar-vos:
    Que aquest, té partit el dissabte a la tarda, la qual cosa significarà que l'organitzador no podrà assistir a la ruta que vosaltres organitzareu durant la setmana per ciclar dissabte, en qualsevol cas, un servidor buscarà de manera que li sigui possible, correspondre al grup ciclant i fenme mes fort en algun moment o altre...

    P.D. "Necessito un canvi de rotula ja" Com va anar la caminada?? Vas anar a dormir per tres hores o...

    P.D. Hijo del viento, com va anar dissabte a la nit? Tot correcte? piano, tabac...

    P.D. Metrallador Vas arribar tard al sot de les bruixes no? Vaia tela!!

    P.D. Tinent, tu si que ets una màquina!! Gracies!!

    P.D. Alcalde, estas a zero de power!! faltava l'ampolla de litro i mig darrera la maleta del Ducados.

    A. Q. N. S. Q. V. D.
    (a que no saps que vol dir?)

    PRAT

    ResponElimina
  5. Bona vesprada a tots/totes. Doncs el tema horari també es solucionarà en breu: el proxim dissabte quedem tots concentrats a les 7 del matí, apurant molt 2 d 8. Ok?! Un cop dit això aprofito per comunicar la meva absencia ja que divendres nit tinc partit de basket i després anirem a sopar i lo que surgeixi... I desde la meva modesta opinió em penso que necessito més entrenos nocturns que de bici, que ultimament no estic molt entrenat.
    Desde aqui us dono anims i dir-vos que tranquils que anar primer i obrir carretera no fa por que algu tindra que agafar la responsabilitat...

    jose

    ResponElimina